Skip to content Skip to footer

Yalos Room Rentals

gastronomy-banner3

Yalos Room Rentals

Με αγάπη για το νησί των παππούδων μας, την Αστυπάλαια, και τις καλοκαιρινές μας αναμνήσεις από το Πέρα Γυαλό, αποφασίσαμε να μείνουμε μόνιμα εδώ. Έτσι, ασχοληθήκαμε με αυτό που μας βγαίνει αυθεντικά: την αστυπαλίτικη φιλοξενία. Δημιουργήσαμε έξι πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια, τα Yalos Rooms, με σκοπό να καλωσορίζουμε τους επισκέπτες μας και να συμβάλλουμε στη δημιουργία αξέχαστων καλοκαιρινών εμπειριών στο νησί.

Η τοποθεσία του Yalos Room Rentals, ανάμεσα στο παλιό λιμάνι και τους ανεμόμυλους της Χώρας, προσφέρει υπέροχη θέα στο απέραντο αιγαιοπελαγίτικο γαλάζιο. Μόλις δύο βήματα από την προστατευμένη παραλία του Πέρα Γυαλού, μπορείτε να απολαμβάνετε το μπάνιο σας καθημερινά. Επίσης, είστε δύο βήματα από την πλατεία της Χώρας, το πιο ζωντανό σημείο του νησιού.

Τα καταλύματά μας είναι εξοπλισμένα με όλα όσα χρειάζεστε: πλήρως εξοπλισμένο πολυκούζινο, ψυγείο, κλιματισμό, τηλεόραση, είδη μπάνιου και προσωπικής υγιεινής, κλινοσκεπάσματα και πετσέτες. Φροντίσαμε να παρέχουμε κάθε άνεση για μια ευχάριστη διαμονή.

Ως οικογενειακή επιχείρηση αφιερωμένη στην παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών, προσφέρουμε με υπερηφάνεια έναν στόλο ολοκαίνουργιων, ηλεκτρικών και χαμηλών εκπομπών ρύπων οχημάτων προς ενοικίαση στο πλαίσιο της νέας μας προσπάθεια Yalos Rent a Car. Διαθέτουμε αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, σκούτερ, ATVs (γουρούνες). Για την εξυπηρέτησή σας, παρέχουμε υπηρεσίες παραλαβής από το αεροδρόμιο, το λιμάνι ή το ξενοδοχείο, εξασφαλίζοντας μια απρόσκοπτη εμπειρία ενοικίασης συνδυαστικά με τα καταλύματά μας.

: Πέρα Γυαλός 0, 85900, Αστυπάλαια

: Phone: +306938479641, +306977024031

: info@yalosrooms.gr

Visit site:

yalosrooms.gr

yalosrentacar.com